Schoonheids- en wellness salon CAROMA

Natuurlijk voor jou

 Anti-Aging Behandelingen:

CAROMA biedt een ruime keuze in Anti-Aging behandelingen. Voor iedere huid is er een passende behandeling.
Laat u informeren welke behandeling het beste bij u en uw huid past. Er kan altijd een (gratis) intake gesprek gepland worden om te bespreken wat uw doel is. Aan de hand van dat doel kan er een plan op maat gemaakt worden. 

Hieronder worden de behandelingen genoemd die een extra boost geven maar het spreekt voor zich dat er bij de gezichtsbehandelingen genoemd onder het kopje Ayurveda en Aromatherapie ook met Anti-aging producten kan worden gewerkt.

 S.P.A. Anti Aging Aromabrasie dieptepeeling ( oktober t/m april) €89,50

Duur 90 minuten
Een peeling is één van de belangrijkste onderdelen om de veroudering van de huid tegen te gaan. Aromabrasie is een intensieve dieptepeeling voor het gladder maken van de huid, het vervagen van lijntjes en een jeugdige frisse uitstraling.
Heel geschikt als oppepper voor de vermoeide huid, een rokershuid, bij acne, rimpels, vervagen van pigmentvlekjes, na een burn-out of   zwangerschap en om de verdikking na de zomerperiode weg te halen. 
De behandeling wordt alleen in de herfst tot aan het voorjaar gegeven omdat het het bovenste laagje van de huid weghaalt. Hierdoor is uw huid gevoeliger en mag een aantal dagen niet in het zonlicht.
Tip: Wanneer u de bindweefselmassage hier als een deelbehandeling bijboekt, hebt u een zeer effectieve behandeling waarbij u zeker resultaten boekt.

Anti- Aging Bindweefselmassage € 25,00
Duur 25 minuten
Als toevoeging aan uw gezichtsbehandeling (deelbehandeling) €19,50
Deze massage zorgt voor een versteviging van de contouren en vervaging van de rimpels van gezicht en hals.

Anti Aging & Health Japanse facelift massage €58,50
Duur 60 minuten
Tijdens deze gezicht, schouder-en nekmassage komt u tot een diepe ontspanning. Er worden 3 technieken gehanteerd: de bindweefselmassage voor de versteviging van de diepere huidlagen, de drukpunten in het gezicht en op de hoofdhuid voor welzijn en een verbetering in de huidstructuur en lymfedrainage voor een betere vochtafvoer. Deze massage kan ook als een kuurbehandeling toegepast worden voor een sneller resultaat.
Uw gezicht krijgt een jeugdige en open uitstraling.

Anti Aging Natural facelift Massage. Revolutionair op Anti-Aging gebied! €58,50

Duur 60 minuten
Dit is een zeer intensieve massage van het bindweefsel, het spierweefsel en het botweefsel. Het richt zich op rimpelbestrijding, lifting en botversterking op de lange termijn.
De behandeling wordt uitgevoerd op het gezicht, hals en decolleté. Vooraf wordt er licht gereinigd met een fijne scrubkorrel en er wordt gebruik gemaakt van diepwerkende serums tegen huidveroudering tijdens de massage. U zult snel een verschil opmerken in de diepere rimpels en de verstrakking van de contouren. Wanneer u een serieus verschil wilt maken kunt u beginnen met een kuur van 5 0f 10 keer afhankelijk van de huidige huidconditie en structuur. Het is na zo'n kuur raadzaam om deze behandeling 1 x per 4 weken aan te houden. Dan zult u zeker een aanmerkelijk verschil gaan zien!
U kunt hiervoor een gratis, vrijblijvend intake gesprek boeken zodat er een goede huidanalyse gemaakt kan worden en een plan voor u op maat.
TIP: Boek er een natuurlijke fruitzuurpeeling bij voor een extra boost en zichtbaar resultaat ( €7,50 extra)

Decolletébehandeling €19,50

Duur 20 minuten
Mooi als aanvulling bij een gezichtsbehandeling of in kuurverband voor b.v. de kerst of voor de zomer. 
Ook mooi bij de natural facelift Massage.

Reiniging, scrub, etherische olie versteviging/anti rimpel met kleipakking, verzorging

 

 

 


Kaart
Opbellen
E-mail
Info