Schoonheids- en wellness salon CAROMA

Natuurlijk voor jou

 

Overzicht gezichtsbehandelingen Lakshmi en S.P.A.

Jeugdbehandeling (tot 20 jaar)  €33,50
Duur 45 minuten

Dit is een weldadige intensieve behandeling voor de jeugdige onzuivere vette huid. Heb je geen last van Acne maar wel regelmatig puistjes en mee eters, dan is deze behandeling zeer geschikt voor jou! 
Reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, etherische oliën met vulkanisch kleimasker, verzorging. 

Basisbehandeling  € 34,50
Duur 35 minuten
Overgangsritueel, Oppervlaktereiniging, scrub, masker, verzorging.
TIP: deze basis is goed te gebruiken als startpunt en naar behoefte aan te vullen met een extra module naar wens zoals b.v. epileren, harsen, verven, massage enz. Het gaat dan om een deelbehandeling.
Klik hier voor het overzicht

Lakshmi (Vata, Pitta of Kapha) Holistic Beauty Royal Face 89,50
Duur 90 minuten

Een rijke holistische schoonheidsbehandeling. Wellness en huidverbetering in 1. Een uitgebreide gelaatsverzorging met een voet-en hand/armreflexmassage, een ontspanningsritueel en een energetische gezichtsmassage door middel van marmapunten om de energiebanen te stimuleren.
! Ook het bijwerken van de wenkbrauwen, verven wenkbrauwen en harsen kin en/of bovenlip kunnen hier in meegenomen worden. De duur van de massages zullen dan wat ingekort worden.

Lotus Vata,Pitta of Kapha €58,50
Duur 60 minuten

Ayurvedische gezichtsbehandeling ingekorte versie van de Lakshmi behandeling. Hierbij zijn voetbad, voet(reflex) massage, gezichtsmassage, wenkbrauwen verven, harsen bovenlip en kin niet ingesloten. 

Lakshmi Kristal Face Rebalancing Ritual  €89,50
Duur 90 minuten

Deze gezichtsbehandeling bestaat naast de reiniging en de verzorging uit een combinatie van warme basaltstenen, edelstenen en een chakra zuivering d.m.v. een krachtige combinatie van een bergkristal ritueel, een edelsteenlegging en Aromatherapie. Naast het in balans brengen van de chakra's wordt de huidstofwisseling versterkt d.m.v. een ontspannende gezichtsverzorging aangepast aan het huidtype. Door een gezichtsmassage met warme stenen en rozenkwarts ontspant de gezichtsmimiek. De legging van de warme stenen op het lichaam, een voetmassage en een chakraheling geven het lichaam een warme koestering en ondersteunen een goede balans tussen body, mind &soul. Deze behandeling is uitermate geschikt voor iedereen die veel stress heeft en erg veel werkdruk ervaart, bij de wisseling van de seizoenen of gewoon als heerlijke holistische gezichtsbehandeling.

S.P.A. Aromatherapie Verwennerij €89,50
Duur 90 minuten

Overgangsritueel, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden (mee eters, gerstekorrels, enz), etherische oliën met zuiverend masker,intensief verzorgend masker, decolletébehandeling (scrub, etherische oliën en een pakking), voetmassage, uitgebreide gezichts-, nek-, schouder- en decolletémassage, 24 uurs verzorging en eventueel dag make-up.

S.P.A. Aromatherapie Totaal €58,50
Duur 60 minuten

Overgangsritueel, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, etherische oliën met zuiverend masker, intensief verzorgend fruitmasker, voetmassage, 24 uurs verzorging.

Hydraterende behandeling €58,50
Duur 60 minuten

Voelt je huid erg trekkerig en droog aan, neemt het de producten slecht op of heb je vage onrust op je huid dan is het waarschijnlijk tijd om de huid goed te hydrateren (vochtgehalte op peil brengen). Dit is de basis voor een mooie gezonde huid!
In deze behandeling wordt een uur lang alles toegepast wat je huid nodig heeft en je huid zal er gelijk beter uitzien en aanvoelen.

Tip: Met een speciale hydratatie set kun je er thuis nog extra aan blijven werken voor een beter resultaat. Vraag naar de mogelijkheden in de salon.

Staan uw wensen hier niet bij, boek dan het Beautyuurtje


 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info