Schoonheids- en wellness salon CAROMA

Natuurlijk voor jou

Aromatherapie, wat houdt het in?

Het merk S.P.A. is aromatherapie volgens de Franse school. Daar gaat het niet alleen om de geur van de olie maar vooral om de inhoudsstoffen. In het algemeen wordt aan een paar druppen etherische oliën een plantenolie toegevoegd zodat het product 2-3 % etherische olie bevat en dus weinig werkstoffen. Bij CAROMA, als S.P.A. specialist wordt er met combinaties van verschillende 100% etherische olie gewerkt. Deze bevatten dus ook 100% werkzame stoffen! 

 

Elke etherische olie is opgebouwd uit verschillende inhoudsstoffen met elk zijn eigen specifieke werking, b.v. stimulerend tegen bacteriën en virussen , bloedsomloop stimulerend, herstellend enz. In de salon wordt met meervoudige, gecombineerde etherische oliën gewerkt.  

Weet je dat etherische oliën ( mits van superieure kwaliteit, zoals bij S.P.A.) vrijwel de enige werkstoffen zijn die direct door alle huidlagen dringen? Niet alleen de concentratie van het product maar ook de opname door de huid garandeert een structurele verbetering van huidconditie en huidstructuur. En dàt alles zonder agressieve behandelingen, methodes of apparatuur! 

Etherische oliën hebben invloed op:

De huid: Stimuleren huidfuncties, verstevigen, verjongen door een betere doorbloeding, voeden, desinfecteren en ontgiften,reguleren talgafscheiding en ondersteunen wondherstel.

Het zenuwstelsel: kalmeren (stress, depressieve gevoelens), stimuleren, brengen balans

De spieren: verminderen spierpijn, verhogen elasticiteit

De bloedsomloop: Stimuleren doorstroming, verstevigen de vaatwanden

Het lymfensysteem: Stimuleren doorstroming, verstevigen de vaat-wanden

De organen en ingewanden: Stimulerende invloed bij te trage darmwerking, lever enz, kalmerende invloed bij b.v. darmspasmen

Het hormoonstelsel: werken mee aan herstel van de hormoonbalans

Het immuunsysteem; hebben een brede anti-infectiewerking,werken tegen bacteriën,virussen en schimmels, stimuleren natuurlijke afweer van het lichaam.


Zoals je kunt lezen, doet dit product veel meer dan alleen de huid aan de buitenkant wat verzorgen.

Alle producten, zowel tijdens de behandelingen als voor thuis gebruik, worden op maat voor u gemaakt. De producten worden afgestemd op de huidconditie, wensen en seizoenen.

Waar de reguliere cosmetica eindigt, begint S.P.A. !

 

 

 

 

 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info