Schoonheids- en wellness salon CAROMA

Natuurlijk voor jou

On-line shoppen voor eco-biologische schoonheidsproducten van LAKSHMI!

Keuze voor thuis ontvangen of afhalen in de salon. 

 


 

Bent u al klant bij CAROMA? Boek dan via de WEBAGENDA.  ( Inlogcode is op te vragen per E-mail)

Nog geen klant? Boek dan via de knop Aanmeldformulier hieronder.


LET OP : De tijden die in de webagenda achter de behandelingen staan, zijn niet de tijden van de behandeling zelf. Deze vindt u achter de behandelingen in het overzicht op de website.

 


100% natuurlijk!

Alle cosmetica en make-up producten die gebruikt worden in de salon zijn 100 % natuurlijk, bijna allemaal biologisch, veelal vegan en dierproefvrij. De producten bevatten geen parabenen, siliconen, synthetische parfums en geen minerale oliën !


 

 


Anti-Aging
Op een natuurlijke manier mooi ouder worden. Behoud je frisse, jeugdige uitstraling. De combinatie van de producten en de speciale massages zorgen voor prachtige resultaten.
Er kan een plan op maat gemaakt worden wanneer je serieus hieraan wilt werken.

 


Huidproblemen
Via de Aromatherapie worden er goede resultaten behaald met verschillende huidproblemen. Wij pakken de oorzaak aan en werken zowel van binnenuit als direct op de huid.Voor iedere klant wordt er maatwerk geleverd. De producten worden ter plaatse gemengd en op je huid afgestemd.

Acne & Rosacea


Goede resultaten met verhelpen of verlichten van Acne en Rosacea.

Na een intake wordt er een plan op maat gemaakt.  Er wordt zowel van binnenuit als direct op de huid gewerkt. Deze behandelingen kunnen vergoed worden door de zorgverzekeraar wanneer je daarvoor bent verzekerd.

 Ontspanning/ anti-stress

In de salon wordt veel aandacht besteed aan ontspanning.  Er wordt op een holistische manier te werk gegaan. Dat wil zeggen dat er aandacht is voor inwendig, de huid en geestelijk welzijn.(body, mind & soul). 

De ayurvedische gezichtsbehandelingen zijn een wellness ervaring die aanvoelt als één lange massage terwijl er aan je huid wordt gewerkt. De behandeling van 90 minuten zorgt er voor dat je een ultieme ontspanning beleeft en alles even los kunt laten. Er is ook een behandeling van 60 minuten. Wat minder gericht op het loslaten maar nog steeds een heerlijke ontspannen beleving.

Voordat we aan de behandeling beginnen wordt er altijd aandacht besteedt aan de overgang van de drukte naar de rust.

Afhankelijk van de (gezichts)behandeling wordt er gebruik gemaakt van rustgevende geuren, oliën die uw spieren ontspannen, voetbad, warmte stenen, rustgevende muziek en massages. en/of bewegingen.

De Japanse Facelift Massage brengt u in een diepe ontspanning. Tevens wordt er hier gebruik gemaakt van accupressuur, bindweefsel en vochtafvoer. De acupressuur zorgt er voor dat er naast het anti-aging effect hiervan ook aan je gezondheid gewerkt wordt, bindweefselmassage zorgt voor een versteviging van de contouren, het vervagen van fijne lijntjes en een verbetering van de bloedsomloop wat op zijn beurt weer een positieve invloed heeft op pigmentvlekjes. De lymfedrainage zorgt voor vochtafvoer. Kortom Anti-aging en ontspanning in 1.

De lichaamsbehandelingen en massages zorgen dat zowel lichaam als geest volledig ontspannen .

Zoekt u een anti-stress behandeling met een diepere en langere nawerking voor lichaam en geest, dan is de Aromatherapiebehandeling Anti-stress een aanrader.  Hier wordt zowel van binnenuit als aan de buitenkant gewerkt om uw stressniveau naar beneden te krijgen. Door middel van etherische oliën wordt u volledig ontspannen met een doorwerking van 24 uur. 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info