Schoonheids- en Wellness Salon CAROMA

Natuurlijk voor jou

Anti-Age Ultrasoon

Effectieve Anti-Age behandeling door het insluizen van de natuurlijke werkstoffen in de huid.

Oppervlaktereiniging, natuurlijke fruitzuurpeeling (doet geen pijn), ultrasoon behandeling (zie beneden voor uitleg) met speciale serums afgestemd op jouw huid en met hyaluronzuurgel, bindweefselmassage gezicht met serum, dag/nacht crème.

Toelichting dieptereiniging: Natuurlijke fruitzuurpeeling van Lakshmi:
Ø ∞ EXFOLIATING GEL RENEW AHA peeling met enzymen en natuurlijke alpha-hydroxy zuren (Glycolzuur 4,5%. met een totaal aan fruitzuren 0,2%) is één van de meest effectieve hulpmiddelen om het verouderingsproces van de huid te vertragen, rimpels te bestrijden en te verzachten, waardoor de droogheid wordt geminimaliseerd.

Ø ∞ Verzacht en hydrateert dankzij sesam en zoete amandelolie en plantenextracten van aloë en toverhazelaar, zuivert en kalmeert dankzij de essentiële oliën.

Ø ∞ Het vermindert pigmentvlekken en voorkomt de vorming van nieuwe pigmentvlekken waardoor er een heldere egale en frisse teint ontstaat.

Ø ∞ De A-Hydroxy acids en enzymen worden gestimuleerd en ondersteund door rustgevende botanische ingrediënten en krachtige verhelderende werkstoffen die de huid onmiddellijk transparanter, lichter en soepeler maken.

Ø ∞ Het maakt de huid zichtbaar gladder, is goed bij het bestrijden van grove poriën, rimpels en pigmentvlekken.

Ø ∞ Het stimuleert de doorbloeding en geeft de huid een mooie frisse en doorbloede tint.

Ø ∞ Volgens behandelprotocol geschikt voor alle huidtypes.

Toelichting Ulrasoon Massage:
De Ultrasoon (bindweefselmassage) apparaat is een techniek waarmee je op een zeer snelle manier de huid mee kan masseren en kan laten doorbloeden. Door geluidsfrequenties kom je diep in de huidlagen. Hierdoor wordt het bindweefsel verstevigd en de huid aangezet om nieuw collageen aan te maken voor meer elasticiteit. Door de vibrerende pulsen worden de cellen op en neer bewogen waardoor afvalstoffen loskomen en door de lymfe afgevoerd kunnen worden.

Voor de massage worden plantenextracten of een speciaal serum aangebracht afgestemd op jouw huid. Daaroverheen komt een gel met hyaluronzuur dat bekend staat om zijn anti verouderende werking. De werkstoffen die hier inzitten worden tijdens de massage diep de huid ingesluisd zodat ze de huid goed kunnen voeden.

Kies jij voor de aanvulling van de “lifted eye” dan wordt er ook met de ultrassoon  de werkstoffen van een speciaal oogserum dieper ingesluisd. Daarnaast wordt er een verstevigend oogmasker aangebracht en een liftend oogcreme.

Klik hier voor een online afspraak

Duur 75 min
Prijs €78,95

Bovenstaande behandeling met extra ”lifted eye ritual” voor verjongende behandeling van het oogcontour:
Duur: 85 min
Prijs €89,50Kaart
Opbellen
E-mail
Info