Schoonheids- en Wellness Salon CAROMA

Natuurlijk voor jou

For your eyes only

Anti-age oogbehandeling - Netra Oogbehandeling Beauty Ritual

Onze ogen spreken, boeien, verleiden en charmeren. Zij zijn de weerspiegeling van ons gevoel en spreken zonder woorden. Ze reflecteren wat ze hebben meegemaakt, de levensstijl, stress en spanning, verwachtingen en verborgen geheimen.

De huid rond de ogen heeft een 7 maal (!) fijnere structuur dan de gezichtshuid. Hierdoor merk je rond de ogen de eerste tekenen van veroudering op.

Donkere kringen, wallen onder de ogen, rimpels en fijne lijntjes worden niet alleen veroorzaakt door veroudering. Ook uitwendige factoren kunnen een rol spelen zoals luchtvervuiling, zon, roken, intensief en lang naar het beeldscherm turen en vergeet de vele natuurlijke oogbewegingen niet.

De Netra oogbehandeling is geschikt voor iedereen die de eerste verschijnselen van veroudering bemerkt ( vanaf 25 jaar), zoals het brozer worden van de fijne huid rond de ogen.

De behandeling is ook preventief te gebruiken door iedereen die de tijdsinvloed voor wil blijven.

De duur van de behandeling is ongeveer een half uurtje . Je kunt ‘m los boeken, ook heel mooi bij het verven en epileren of bij een gezichtsbehandeling.

Geeft mooie en langdurige resultaten bij het starten vanaf een kuur. 


Klik hier voor een online afspraak
Prijzen:

Tijdsduur 30 minuten
Prijs €27,50

Tip: Als deelbehandeling bij een gezichtsbehandeling €18,75

Tip: Wanneer je een groot verschil wilt maken om je ogen, krijg je het beste resultaat door een kuur te volgen van 10 keer. Liefst 2-3 keer per week. Vervolgens kun je het bijhouden door dit om de 4 weken te doen. Om deze inzet te belonen ontvang je niet alleen een kuurkorting maar verleng ik de behandeling kosteloos met extra bindweefselgrepen en cupping. 
Kuur 10 keer €275,00  €250,75


Kaart
Opbellen
E-mail
Info