Schoonheids- en Wellness Salon CAROMA

Natuurlijk voor jou

DEEP TISSUE – Rug-, nek- en schoudermassage

Deze DEEP TISSUE RUG- NEK- SCHOUDERMASSAGE is een heel stevige rugmassage met speciale massagegrepen die dieper te voelen zijn dan een ontspannende rugmassage. Tijdens een voetbadje bespreek ik wat je wensen zijn en je aandachtspunten met betrekking tot de behandeling.

Door de verschillende drukpunten langs de wervelkolom ontspant deze massage het centrale zenuwstelsel. Hierdoor raakt je geest in een diepe ontspanning. De schouderbladen en de spieren langs de schoudergordel worden met een stevige bindweefselmassage los gemasseerd. De onderrug wordt losgewerkt indien nodig en zorgt er mede voor dat de kundalini energie beter gaat stromen.

Na deze rug- en schoudermassage draai je je om voor een stevige en ontspannende nek en schedelrandmassage. Bij deze massage werk ik uiteraard ook met aromatherapie.

Wanneer ik aanvoel dat de spieren heel hard verzuurd zijn dan kan ik de cupping massage inzetten. Dit zijn cups die ik dan op de huid vacuüm aantrek en waar ik mee ga masseren voor een nog betere doorbloeding en stimulatie te verkrijgen.

Er wordt bij deze deep tissue rug- nek- schoudermassage gebruik gemaakt van producten  die verwarmende, pijnstillende en ontgiftende planten bevatten zoals: arnica, eucalyptus, rozemarijn, venkel, jeneverbes, copaiba, tijm, berk en munt. Ze werken op een synergetische manier samen en stimuleren zo de doorbloeding en ondersteunen de afvoer van afvalstoffen waar nodig.

Klik hier voor een online afspraak

Tijdsduur 45 minuten
Prijs €44,95

Kaart
Opbellen
E-mail
Info