Schoonheids- en Wellness Salon CAROMA

Natuurlijk voor jou

SENSITIVE – RITUEEL VOOR DE INTOLERANTE EN ZEER GEVOELIGE HUID

Wanneer het systeem zo overbelast is, krijgt men te maken met een overgevoelige huid. Ons huid als orgaan laat zien dat er op verschillende niveaus in het lichaam disbalans is. Dat kan zijn van emoties, stress, het gebruik van medicatie, het gebruik van synthetische producten, verzuring door voeding, het niet goed werken van de spijsvertering. Al deze factoren spelen hierbij een rol. Het lichaam is overbelast en kan amper nog iets verdragen.

Aandachtspunten van een gevoelige, intolerante huid:

Ø Overgevoelig en intolerant voor veel producten.

Ø Prikkelbaar, voelt snel werkstoffen inwerken op de huid.

Ø Rosacea, chronische huidontsteking => vergevorderde stadia => behandeling met masker nodig!

Ø Snel rode vlekken bij emotie of temperatuurverschillen.

Ø Zelfs de normale dagelijkse routine van het reinigen en aanbrengen van een beschermende crème kan de huid irriteren en niet prettig doen aanvoelen.

Behandeling:
De producten die in deze behandeling worden gebruikt versterken het immuunsysteem van de huid en herstellen de lipide barrière. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld met werkstoffen van iris, jasmijn, mallow, patchouli, orange, ylang ylang, avocado, tarwekiemolie en zonnebloemolie om de overgevoelige en reactieve rode huid te kalmeren, te verzachten en om een heerlijk comfortabel huidgevoel te geven. 

Naast de reiniging en voeding van de huid wordt veel aandacht besteedt aan massage om de huid te kalmeren. Verder wordt er ook een chakramassage uitgevoerd om lichaam en geest goed in balans te krijgen en de energie weer goed te laten stromen. Je voelt je beter en dat heeft ook weer een positief effect op je uitstraling en je huid.

Kortom, een heerlijke, weldadige en zeer ontspannende behandeling die huid en geest kalmeert.

Tip: epileren en/of verven van de wenkbrauwen of harsen van de bovenlip en kin (keuze) kan in deze behandeling meegenomen worden. De tijd van de massages wordt dan iets ingekort. 

Klik hier voor een online afspraak

Tijdsduur 90 minuten
Prijs €94,50

Kaart
Opbellen
E-mail
Info