Schoonheids- en Wellness Salon CAROMA

Natuurlijk voor jou

VATA HYDRATATIE RITUEEL

Voor de behandeling van de normale tot droge huid, voor een dunne huid met droogtelijntjes en een slecht doorbloede grijze futloze huid.

Volgens Ayurveda is iedereen onderhevig aan 3 bio energieën; Vata – Pitta en Kapha. Een Vata-huid staat vooral onder invloed van de natuurelementen lucht en ether. Deze elementen staan voor droogte, beweging en weinig weefselopbouw.

Heb je veel van deze elementen met je geboorte meegekregen of misschien spelen andere factoren zoals voeding, stress en seizoen met zich mee dan kan een Vata-huid al op een vroege leeftijd tekenen van veroudering vertonen en kenmerkt zich dit door een lage talgproductie. Deze huid is enorm vochtarm.

Aandachtspunten van de Vata huid

Ø De huid ziet er snel vaal uit.

Ø Heeft vaak last van gebrek aan voeding en vocht.

Ø Vertoont vroegtijdig tekenen van veroudering.

Ø Er ontstaan zichtbare lijntjes. 

Behandeling:

Tijdens de behandeling wordt ook veel aandacht geschonken aan ontspanning van geest en lichaam door middel van massages. Alle producten zijn afgestemd op de Vatahuid en dosha.

Deze huid heeft volle producten nodig. Ze bevatten zwaardere en zeer voedende plantenoliën zoals malva, avocado, arganolie, ginseng, jojoba olie en essentiële oliën van chamomille, petit grain, ylang yang, sesam, orange en jasmijn waardoor de huid beter vocht vasthoudt en de vocht- en voedingsbalans van de huid op deze manier verbeterd wordt alsook de microcirculatie en de doorbloeding verbeterd wordt. Zo wordt de veroudering van de huid vertraagd en gaat de huid weer meer stralen.

Tip: epileren en/of verven van de wenkbrauwen of harsen van de bovenlip kan in deze behandeling meegenomen worden. De tijd van de massages wordt dan iets ingekort.

Klik hier voor een online afspraak

Tijdsduur 90 minuten
Prijs €94,50 

 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info