Schoonheids- en Wellness Salon CAROMA

Natuurlijk voor jou

Over CAROMA 

CAROMA is een combinatie van Carla en Aroma.

Mijn naam is Carla Klein en ik ben sinds 2013 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. De salon is dan ook aangesloten bij de ANBOS ( de vereniging voor gediplomeerde schoonheidsspecialistes) Na het behalen van het diploma voor schoonheidsspecialiste, heb ik ook mijn specialisatie voor Acne behaald. Dat maakt het mogelijk om de Acnebehandelingen via de verzekering te laten vergoeden. Naast mijn genoemde opleidingen heb ik verschillende workshops gevolgd zodat ik speciale behandelingen aan kan bieden.

Voor mij is het erg belangrijk dat de gast zich op zijn/haar gemak voelt. Door goed te luisteren en naar de huid te kijken is het iedere keer een leuke uitdaging om de juiste behandeling daarbij te zoeken. Iedere behandeling in de salon zorgt er voor dat je tot ontspanning komt. De verschillende keuzes zorgen wel voor verschillende gradaties. En zo is het natuurlijk ook met de huidverzorging. 

Ik heb gekozen voor biologische , 100% natuurlijke producten daar waar mogelijk. De producten zijn dierproefvrij, veelal vegan en bevatten geen parabenen.

Er wordt 3 dimensionaal gewerkt, d.w.z. dat er zowel van buiten als van binnenuit gewerkt wordt aan herstel of huidverbetering. 

Het is mijn doel om de gasten in mijn salon een gevoel van intense ontspanning te laten beleven en ze te begeleiden bij het verbeteren van hun huid. Een belangrijk onderdeel hiervan is het  totale lichamelijke en geestelijke welzijn. Dat is de reden waarom ik holistisch te werk ga en gekozen heb voor de Ayurvedische behandelingen met Lakshmi producten.

Wanneer je blijvend een mooiere huid wilt, moet er aandacht zijn voor alle aspecten:
Aandacht voor de huid, aandacht voor het lichaam en aandacht voor de persoon en zijn/haar geestelijk welzijn!

En dàt ervaart u bij CAROMA! 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info