Schoonheids- en Wellness Salon CAROMA

Natuurlijk voor jou

HUIDSCAN METEN = WETEN

Naast alle balans en ontspanning is het soms ook heel fijn om gewoon harde bewijzen te zien. Daarom is er in de salon een meetapparaat om de situatie van uw huid in beeld te brengen. Zo kan de hydratatie, talg op de huid, dode huidcellen, grote van de porie, pigmentvlekken en diepte van de rimpels gemeten worden.

Als je serieus aan je huid wilt werken is dit een goede start. Tijdens de intake wordt de huid geanalyseerd maar worden er ook vragen over je lichamelijke conditie en zelfs over je karakter gesteld. Alles hangt immers aan elkaar vast. De huid weerspiegelt vaak jouw innerlijke gesteldheid. Willen we goede vorderingen maken dan is het belangrijk om het hele plaatje in beeld te brengen.

Als de 1e huidscan is geweest, kun je bij de wisselingen van de seizoenen een nieuwe huidscan laten doen om de vooruitgang of wisselingen in de gaten te houden.

Wanneer we ergens doelgericht aan werken, bv hydratatie, dan bekijk is soms alleen dit punt even in de behandeling en dan zijn er geen extra kosten aan verbonden.

De Intake met scan duurt ongeveer 1 uur.  Wil je graag gelijk een behandeling erbij dan kunnen we de 1e keer misschien het beste starten met de basisbehandeling en vanuit daar bepalen hoe je verder wilt gaan. Tijdens de behandeling kun je de producten en mijn manier van werken ervaren.

Klik hier voor een online afspraak

Tijdsduur intake en scan 60 min
Prijs €58,50

Start je met producten van de salon of een behandeling dan betaal je ongeveer de helft van de tijd en zijn de kosten voor dit gedeelte €29,50

Intake, scan en basisbehandeling €64,00

Losse huidscan ( b.v. per seizoen), ongeveer 20 min, €19,50


Kaart
Opbellen
E-mail
Info