Schoonheids- en Wellness Salon CAROMA

Natuurlijk voor jou

Schoonheid en ontspanning voor de man

Ook voor een mannenhuid is het belangrijk om goed gereinigd en verzorgd te worden.

Afspoelen met water en afthershave is niet voldoende. Hier krijgt de huid geen voedingsstoffen van en droogt er zelfs wat van uit.

Bij Caroma is de man ook van harte welkom. Natuurlijk kun je uit dezelfde behandelingen kiezen dan de vrouwen en zullen de producten er dan op aangepast worden.

Er zijn echter een paar behandelingen die het meest populair zijn bij mannen en er is zelfs 1 behandeling speciaal samengesteld voor de man:

Rest & Restore

Mannen hebben net zoals vrouwen extra verzorging nodig en ook voor hen is het een noodzaak om de batterijen weer op te laden. Hiervoor is er nu ook een echte LakShmi For Men behandeling.

Rest & Restore; Bij deze behandeling start ik met een deep tissue rug, nek en schoudermassage. Dit geeft een ultieme ontspanning van het zenuwstelsel, een soepeler gevoel van de rugwervel en een globaal lichter gevoel zowel mentaal als fysiek.

De mannenhuid wordt met speciale producten behandeld die specifiek ontworpen zijn voor de man. Deze producten geven de nodige voeding, hydratatie en ze geven een nieuwe energie aan de mannenhuid.
Afvalstoffen worden beter afgevoerd door middel van Ayurvedische massagetechnieken en een Black Mud Detox masker.
Een specifiek masker op de ogen verminderd de diepte van de rimpels maakt deze behandeling compleet.

De huid krijgt op verschillende zones van het gezicht de juiste aandacht en verzorging dat het verdiend en ongewenste haartjes worden indien nodig verwijderd.

Een royale wellness behandeling For Men voor meer energie, een lichter gevoel en een frisse huid!

Klik hier voor een online afspraak

Duur 75 min.
Prijs 78,95 euro 


Naast bovenstaande behandelingen is de basisbehandeling geliefd. Ook omdat je deze uit kunt breiden met datgene dat jezelf uitkiest zoals bv een schouder-nek massage.

Wil je geen gezichtsbehandeling maar alleen lichaamsverzorging en/of massage kijk dan bij de Ayurvedische lichaamsrituelen en bij wellness rituelen.

Vind je het leuk om samen met iemand te gaan dan is een duo behandeling ook mogelijk .

Ben je al klant van de salon en op zoek naar natuurlijke (mannen) producten voor gezicht, lichaam en/of haar? Neem dan een kijkje in de webshopKaart
Opbellen
E-mail
Info