Schoonheids- en Wellness Salon CAROMA

Natuurlijk voor jou

Wellness

In de salon is een ruim aanbod van behandelingen die ondersteunen bij lichamelijke en geestelijke klachten.
Vanuit de Ayurveda wordt 3- dimensionaal en/of energetisch gewerkt.

In de producten zijn hoogwaardige etherische oliën en soms edelstenen verwerkt die een diepe en helende werking hebben op ons gestel. Daarnaast bevatten ze hoogwaardige ingrediënten voor een uitstekende verzorging en voeding voor de huid.
Onze huid is ons grootste orgaan. Zorg goed voor haar :-), ze beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buiten.

Door de holistische manier van werken zorgt iedere behandeling er voor dat je in een diepere ontspanning raakt. Lichaam en geest komen beter in balans. Gun jezelf een moment om tot deze volledige ontspanning te komen. 

Uit onderzoek is gebleken dat het regelmatig nemen van massage (en bij voorkeur een reeks), een langdurig positief effect heeft op ontspanning van lichaam en geest, balans van de hormoonhuishouding, nachtrust en fysieke gesteldheid. Het zorgt voor verlaging van je spier- en bindweefsel spanning, verbeterde doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en verbeterde werking van je immuunsysteem. Neem je met regelmaat een massage, bijv. om de twee weken, dan kan het effect dagen of zelfs weken aanhouden. Er worden in je lichaam namelijk processen in beweging gezet die het natuurlijk herstellend vermogen van je lichaam stimuleren.

  

 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info